Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Angela

heeft nog nooit een kleurenanalyse gehad. Ze is erg benieuwd hoe het in zijn werk gaat. Eerst maar even iets te drinken inschenken en uitleggen hoe de analyse in zijn werk gaat.

Dan natuurlijk aan de slag. Met de strookjes de juiste huid- haar- en oogkleur bepalen. Dat is een secuur werkje. Zij kijkt zelf natuurlijk mee in de spiegel om te zien wat er gebeurt. Gelukkig is ze het eens met mijn uiteindelijke keuzestrookjes.

De uitslag contrasterende herfst/winter is altijd een uitdaging. Wat is nu werkelijk het mooist bij haar. Nadat ik de warme en koele kleuren bij haar geprobeerd heb bleek ze het allermooist met de warme kleuren. Er zit namelijk een mooi tikje bruin/oranje in haar ogen. 

Met behulp van de zilveren en gouden doek als achtergrond werd het helemaal duidelijk.

De zachte kleur groen/grijs  kleur perfect bij haar ogen.

Met de make-up erbij is er helemaal een mooi plaatje.

Copyright © 2018 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren