Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Zomerfruit! HUH? 

Hallo, Indruk met LeF geeft jou hier in dit BLOG gratis handige tips of nieuwtjes, ervaringen. Deze kun je vaak direct toepassen. Vind je ze nuttig en leuk vertel het dan je aan vrienden. Geef ze deze link https://www.indrukmetlef.com/tips-en-nieuws

Liefs Lieke

 

Oké, vandaag gaan we het dus hebben over zomerfruit! HUH?

Jazeker, dat mooie frisse, zachte, zoete zomerfruit dat nu voor mij staat. Wat mij inspireerde?

 warme kleuren

Zie je het? Kijk even goed naar de foto’s. Die met de ananas, meloen, appel en rode druif passen perfect bij de warme kleuren.

Die met de frambozen, blauwe bessen en aardbeien passen mooi bij de koele kleuren.

p.s. het was een erg lekker tussendoortje! (de frambozen ga ik morgen lekker opsnoepen)

Vandaag kreeg ik van een klant de vraag of er in de mode in de herfst alleen herfstkleuren in de winkel hangen. Dat zou best logisch kunnen zijn. Dat is een vraag waar jij misschien ook wel eens over nagedacht hebt.

Je kunt in alle seizoenen jouw beste kleuren wel of niet tegenkomen in de mode. Het kan zomaar zijn dat in de zomercollectie gewerkt wordt met warme kleuren van de herfst!

Het is echter zo dat bij kleurenanalyses de seizoen typen gebaseerd zijn op de huid-, haar-, en oogkleur van de klant. Jij kunt het hele jaar jouw beste kleuren dragen. Die zijn altijd goed.

Dan nu nog even over de zomer. Daar zitten we midden in nu. Het is de tijd van vakantie, terrasjes, flaneren, drankje, hapje, familie, vrienden. Maar ook van zien en gezien worden.

Hoe doe jij dat? Ben jij net als de zuid Europeanen die flaneren tot een kunst hebben verheven?

'Je weet dan welke kleuren en kleding jou het mooist staan! Kleuren die jouw laten stralen en je er fris uit laten zien. Jij kunt in ieder seizoen gewoon jouw beste persoonlijke kleuren dragen.'

Ken jij je beste kleuren nog niet? Dan  kun je je altijd laten adviseren door een imageconsultant. Die zal jou laten zien en ervaren hoe het is om de juiste kleuren en modellen kleding te dragen. Jij ziet er fris en gezond uit.

‘Ik wist niet dat het zo’n verschil zou maken? Wat zie jij er goed uit!’

De tip deze week is dat je goed kijk naar de kleurfamilie. Draag je in een outfit allemaal koele of allemaal warme kleuren? Dan zit je goed. dan vloekt het niet.

Bekijk ze eens kritisch. Hebben ze allemaal een wat blauwige ondertoon dan passen ze waarschijnlijk bij elkaar. De kleuren op de foto met de frambozen horen bij de koele kleuren.

Hebben ze allemaal wat van geel of oranje in zich dan is dat ook een goede match in de warme kleuren. Dat is de foto met de meloen en ananas

Overdag gebruik je misschien weinig  make-up. Liefst zo natuurlijk mogelijk. Je bent vaak ook buiten en in de zon. Je smeert ook zonnebrand tegen het verbranden. Lichte oogmake-up zoals een kleurtje oogschaduw, lijntje oogpotlood en wat mascara en eventueel wat lipgloss is dan vaak het enige wat je aanbrengt. Maar zo zie je er èn beschermd èn verzorgd uit.

’s Avonds mag de make-up wat uitgebreider aangebracht worden. Besteed eerst aandacht aan je huid en daarna aan de juiste kleuren zodat je er mooi en verzorgd uitziet. Met het 10 stappenplan persoonlijk make-upadvies is dat trouwens een makkie. Ga je echt een nachtclub bezoeken dan kun je het allemaal wat grootser aanpakken!

Heb je kledingstijltips / kleurenanalyse nodig? Samen bekijken we wat je nodig hebt en daar passen we de adviezen op aan! Ik ben gewoon bereikbaar deze zomer. Ik geniet van het mooie weer hier.

Een hele fijne zomer gewenst.

Schrijf je hier in voor mijn workshop Treffende Eerste Indruk

Rosmalen of Oss? Laat het even weten.

Is deze informatie nuttig geweest voor je deel het dan met anderen. Dank je.

 

 
Copyright © 2021 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren