Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Jessie won de loting tijdens het Personal Shop Event

Wat heeft ze gewonnen!

Een gratis kleurenanalyse en een standaard palet met 26 kleuren t.w.v. € 99,-

Jessie is zeker geïnteresseerd in een kleurenanalyse! Ze was ook erg blij dat zij gewonnen had. Ze vroeg of haar schoonzus Linda ook mee mocht komen bij de kleurenanalyse om mee tekijken hoe dat precies gaat hier. Natuurlijk is dat geen probleem. Gezellig om iemand me te nemen hier op de thee!

Na de analyse weten we dat zij een contraterende wintertype is. Koele kleuren staan haar mooi. 

Ze vond het ook heel verrassend dat de make-up zo mooi naturel overkomt. Er is duidelijk een verschil te zien tussen haar wel en niet opgemaakt gezicht. Een jong gezicht heeft niet veel nodig maar je ziet wel dat het een nog mooier geheel maakt. De blauwe mascara vindt ze wel wat heftig maar ze heeft het toch geprobeerd. Het resultaat mag er zijn. De make-up van Art of Image is dan ook precies op jouw huid-, haar- en oogkleur afgestemd. 

Ik ga ervan uit dat zij erg veel plezier en gemak zal hebben van haar palet met 26 kleuren.

Copyright © 2018 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren