Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Eerste indruk zakelijk 

Ja…HOERA, je bent trots. Je hebt een afspraak met die potentiële klant gemaakt.
Wat nu? Hoe ga jij gekleed naar deze afspraak? Jijzelf bent namelijk een belangrijk en wezenlijk onderdeel van deze afspraak, wist je dat? Of je klant met jou in zee zal gaan ligt er voor een groot deel aan of hij in jou gelooft. Of hij jou de opdracht gunt. De interesse voor het product is er, want hij wil je spreken.

Wil de klant met jou zaken doen?
Een goede indruk maken bij die afspraak is dus cruciaal.


Natuurlijk heb je de informatie over jouw dienst of product in je hoofd. Je hebt een offerte gemaakt om aan te bieden. Wat folders klaar om mee te nemen om nog wat te illustreren. Proefmonsters om te laten zien. Kortom je bent er klaar voor, of toch niet?


Wát voor indruk jij wilt achterlaten is aan jou. Bijvoorbeeld dat je zelfverzekerd bent en staat voor je product. Sta jij voor kwaliteit. Stel je je professioneel en zakelijk op. Hoe toegankelijk kom jij over. Met de juiste tips op kledinggebied kun je jouw eerste indruk een beetje sturen zodat jij de juiste boodschap afgeeft.


Bruikbare tips en kledingadvies komen nu goed van pas. Jouw kledingstijl dient te kloppen bij het verhaal wat je vertelde aan de klant. Passend bij jou en bij je product of dienst.
Als imageconsultant help ik je de juiste kledingstijl te gebruiken die bij jou en bij jouw onderneming past. Ik help je op weg naar die treffende eerste indruk met persoonlijk advies op gebied van kleding en kleurgebruik.


PS: Bijvoorbeeld ook gepoetste schoenen, een nette schone auto en verzorgde nagels horen erbij. Het hele plaatje moet iets laten zien over jou, je onderneming en je product.


Dames en heren zijn welkom.


Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek en ik bekijk hoe ik je kan helpen.
oriënterend gesprek aanvragen doe je hieronder.

gesprek aanvragen

Copyright © 2021 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren