Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'Een kleur- en stijladvies omdat ik wil weten wat ik bij een presentatie het beste kan dragen.'

Kassandra Goddijn is een vlotte vrouw die een coachpraktijk heeft in Maarn.  Binnenkort geeft ze een presentatie/workshop  speciaal voor haar doelgroep.

De vraag is dan ook. Wat kan ik het beste dragen op een podium en wat zijn de mooiste kleuren voor mij. Kleuren zijn erg belangrijk omdat ze je laten stralen of juist niet!

Ze is een contrasterend wintertype. Dat betekent voor haar, stevige kleuren, zwart, kobalt, rood. Met haar persoonlijke kleurenpalet kan ze straks makkelijk kiezen in de winkels.

Kleding moet wat laten zien van het karakter en de stijl van de draagster.  Je wilt ook iets uitstralen. Een zekere mate van kennis en professionaliteit. Dat doe je door je niet te casual te kleden. Strak in het pak is een ander verhaal maar bijvoorbeeld een jasje maakt al meteen je uitstraling wat professioneler.

De kledingstijl is kleurrijk, soms versierd en casual te noemen. Het zijn vooral broeken met tops in verschillende kleuren en lengtes. Jurken en rokken zijn eerder zomerse keuzes!

Dit is wat ik haar meegaf als advies:

Ik denk dat je voor jouw presentatie toch eens zou moeten kijken naar een leuk pak. Als je een leuk pak hebt kun je dat eindeloos combineren met leuke shirts of blouses. Met nettere schoenen voor je presentaties en met een mooie gymp/sneaker wat meer casual.

Een mooie basic kleur uit je palet is slim. Zo kun je die eindeloos combineren met de andere kleuren uit je palet.

Een klein ruitje zoals pied de poule of Prince de Galle, of krijtstreep is ook wel iets voor jouw toch wat eigenzinnige smaak. Goed bedoeld uiteraard! Je kunt zo je eigenheid laten zien en er wel proffesioneel opstaan. Denk rechte lijnen. Ook voor revers van een pak of jasje.

Denk ook aan het eventuele contrast in je kleding. Een iets of wat glanzend stofje voor een top trekt de aandacht zonder over the top te zijn.

Grafische motieven en niet te groot zijn mooi bij jou. Bloemen kan ook maar dan liefst de grafische wat rechtere dessins.

 Verder zou ik een duidelijker scheiding maken tussen kleding voor thuis en coaching en voor je kleding voor presentaties.

Veel succes met de presentatie!

Maak die geweldige indruk.... zodat ze jou en je boodschap zullen herrinneren.

Bekijk hieronder de overige resultaten!

 

Paul

Vertel mij wat het mooiste is op het podium.

Lees verder

 

Petra

Organiseert evenementen

Lees verder

 

Christa

Een cadeaubon, wat een leuk cadeau!

Lees verder

 

Bert

kleurenanalyse en stijladvies

Lees verder

 

Angela

nieuwsgierig naar beste kleuren

Lees verder

 

Suzan

winnares loterij jaarmarkt

Lees verder

 

Christel

Lees verder

 

Nell

winnares 50 Plus Beurs

Lees verder

 

Jessie Bijveld

Winnares loting Personal Shop Event, augustus 2018

Lees verder

 

Ben jij mijn volgende klant?

Lees verder

 

Barbara

mooi cadeau voor mezelf!

Lees verder

 

Joost

nieuwsgierig en kleurbewust

Lees verder

 

Simone en moeder

gezellig samen voor een kleurenanalyse

Lees verder

 

Workshop kleur en stijl

voor een jarige vriendin

Lees verder

 

Kleurenanalyse

anoniem

Lees verder

 

Kleur- en stijladvies.

Lees verder

 

Loting tijdens Open Coffee

Loes winnares

Lees verder

 

cadeautje voor mijn verjaardag

Lees verder

 
Copyright © 2020 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren