Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

kleurenanalyse met make-up advies

Met de juiste kleuren maak je jouw kleding en uitstraling compleet. Je gaat je dan positief onderscheiden. Ook zakelijk mag je jouw eigenheid laten zien.

Aan de hand van een analysesysteem weten we wat de mooiste kleuren voor je zijn. De huidskleur, haarkleur en de kleur van de ogen spelen daarbij een belangrijke rol. Er zijn kleuren die je huid en ogen laten stralen.  Door deze analyse weet je of je een lente, zomer, herfst of winter type bent. Na de analyse volgt een op jou gebaseerd 10-stappenplan voor make-up dat perfect aansluit bij het kleurtype dat je bent.

Maak je kleurenanalyse compleet door een persoonlijk of standaard kleurenpalet aan te schaffen. Het zal je veel gemak opleveren bij het zoeken naar de juiste kleur in je kleding. Een bepaalde kleur onthouden en matchen met is moeilijker dan je denkt.

Indruk met LeF werkt uitsluitend met producten van Art of Image. 

Alle producten zijn:

Hypoallergeen
Dermatologisch getest
Niet op dieren getest
Te verwijderen met make-up remover

Jouw voordeel:

  • je ziet er iedere dag goed uit
  • minder miskopen
  • je krijgt een frisse uitstraling en ziet er gezonder uit

    

Copyright © 2021 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren