Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Quilten of Oud en Nieuw

Wat heeft kleurenanalyse en kledingstijladvies nu te maken met quilten?

 Dat zal ik je vertellen! Ik neem aan dat je nu met een groot vraagteken op je voorhoofd aan het lezen bent.

Ho, ho wacht nog even met wegklikken.

Het wordt dadelijk duidelijk.

Het is namelijk precies dezelfde werkwijze die ik gebruik bij een imagoadvies.

 Het gaat namelijk allemaal om het maken van een mooi harmonieus geheel tussen vormen, stofjes, dessins en mooie kleurcombinaties. Een uitgebalanceerde combinatie van lijnen, modellen, kleding, kleuren tot een mooi geheel.

Dat is wat ik ook toepas bij de kleurenanalyses en het kledingstijladvies of Imagoadvies.

Daarom dacht ik aan quilten, de hobby die ik al heel lang doe. Kleden maken van stofjes en die vervolgens versieren door ze door te stikken.

Wat is quilten?

Quilten - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org › wiki › Quilten Quilten of doorpitten is een handwerktechniek waarbij drie lagen textiel met ... Het quilten van deze drie lagen op elkaar kan met verschillende steken gebeuren.

 

Op de foto zie je  een voorbeeld van een persoonlijke quilt. Gemaakt in roze de lievelingskleur van de ontvangster en hoofdkleur voor deze quilt. Vele stofjes die ik gebruikt heb zijn stofjes waar de ontvangster zelf kleding van heeft gehad. Haar moeder maakte veel kleding zelf en bewaarde (godzijdank) alle restjes. Genoeg om uit te kiezen dus. Een feest van herkenning!

Oh kijk, daar zit een stukje van mijn jurk of blouse! Oh, en daar ook!

Deze oude bewaarde of gebruikte stukken stof combineer ik met nieuwe of eigen stofjes. Zo maak ik een quilt die perfect bij de ontvanger past. 

 Mijn eigen stofjesvoorraad is ook behoorlijk! Ik bewaar namelijk ook veel (te veel) restjes van gemaakte kleding van heel heel lang geleden. Er zitten nog restjes stof bij van toen ik 13 was!

 

.

Herkenning en vertrouwdheid vanwege de eigen vertrouwde stof.

Totaal nieuwe uitstraling door het gebruik van nieuwe materialen.

Dat is precies wat ik ook ga doen bij een imagoadvies.

 

Herkenning en vertrouwdheid vanwege de eigen vertrouwde kleding

Totaal nieuwe uitstraling door het gebruik van nieuwe kleuren en kledingstukken

  

We gaan kijken wat de mooiste kleuren bij jouw huid, haar en ogen zijn. Zodat het totaalplaatje van jouzelf in combinatie met jouw kleding een goede uitgebalanceerde combinatie is.

Wat maakt jouw krachtig en wat maakt jou zacht! Hoe zie jij er fris en gezond uit.

 Ik ga er zorg voor dragen dat er voldoende vertrouwds overblijft maar dat er ook nieuwe items en kleuren aan jouw garderobe toegevoegd worden. Zo creeër je dan jouw stijl kledingstijl. Een stijl die precies bij jou past.

Het wordt een harmonieus geheel van vormen, modellen en kleuren die perfect bij jou passen.

Mode vergaat, maar stijl blijft!

Jij gaat je geweldig voelen in deze combinatie van oud en nieuw!

Jouw stijl hoort bij wie je bent. Daar kun je niet omheen. Dat blijft ook bij je. Vaak heb je een bepaalde stijl van kleden die je graag draagt en dat al vele jaren. daar kun je altijd op vertrouwen. Daar voel je je veilig bij. 

 

PS Je hoeft niet bang te zijn dat je er totaal anders uit gaat zien. Misschien ga je wèl een keer uit je comfortzone omdat een heel nieuw model heel geschikt is voor jouw figuur.. Maar je hebt het nog nooit gedragen, dan is dat ook een beetje spannend!

 

Wil jij weten hoe je dat doet?

Maak dan een afspraak met me. Dan bekijken we waarmee we gaan starten.

maak een afspraak

 
Copyright © 2020 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren