Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Bert

heb ik natuurlijk ook op mijn stoel gehad voor een kleurenanalyse en een stijladvies. Als echtgenoot mag hij niet ontbreken.

De kleurenanalyse wijst uit dat de warme kleuren niet mooi zijn voor hem. Zowel de herfst als de lentekleuren maken hem grauw.

Met de zomer en de winterkleuren zie je dat het gezicht een mooiere teint krijgt. Gezonder oogt en frisser. De analyse komt dan ook uit bij een licht wintertype.

Koele kleuren met een blauwe ondertoon doen het goed. Je ziet meteen wat de mooiste kleuren zijn.

Stijladvies : Bert is een slanke man, zijn lichaam is in balans. Rechte lijnen zijn mooi bij de vorm van zijn gezicht en lichaam. Dus is hij op zijn best in blauwe tinten, strepen, ruitjes (niet te groot). Rechte gesp aan zijn riem, rechthoekig model horloge. 

Copyright © 2018 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren