Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Christa

kreeg de cadeaubon van haar schoonzus. Wat een leuk cadeau! Ze was er erg blij mee en belde mij de volgende dag al meteen om een afspraak te maken. Ze kwam samen met haar schoonzus. Ze had geen idee wat ze kon verwachten maar vond het erg leuk. Allereerst met de strookjes de juiste kleur bepalen van huid, haar en ogen. Daarna werd vrij snel duidelijk wat haar kleuren zijn.

Verrassend wat kleuren doen met je. De hardere winterkleuren waren niet mooi voor haar. De beste kleuren waren uiteindelijk de lentekleuren. Staan prachtig bij haar ogen die ook een warm bruin in zich hebben. Wat een mooie uitstraling! De twee onderste foto's  zijn de mooiste kleuren voor haar. 

Heel vrolijk en helder. Ze wordt er nog mooier van! De make-up maakte nog net dat kleine verschil. 

Kijk maar naar het resultaat! Ze ziet er prachtig uit!

Copyright © 2018 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren