Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Resultaat Paul

Paul wilde graag weten wat zijn beste kleuren zijn omdat hij vaak op het podium staat. Hij treedt op als artiest en staat dus vaak in de spotlights. Hij wilde een kostuum aanschaffen. Dan is het natuurlijk heel fijn als je dat meteen in de juiste kleur kunt doen.

Tijdens de kleurenanalyse kwam al snel naar voren dat de warme kleuren niet zo mooi waren bij Paul. Hij zag het zelf ook gebeuren in de speigel. Koele of warme kleuren, steeds even wisselen van doeken en paul zag het zelf ook. We moeten bij de koele kleuren blijven.

Uiteindelijk kwamen we uit op een zomertype. Paul is er blij mee, want daar gaat hij er fris mee uitzien.

Tijdens het stijladvies viel me op dat het bovenlichaam wat korter oogt dan het onderlichaam. Mijn tip voor Paul is dan ook om een vestje te dragen. Dat verlegt de taille en zorgt weer voor de juiste balans.

Bij het uitreiken en uitleggen van het kleurenpalet en de stijlpas nog wat tips gegeven.

Paul: Verrassend dat er zo veel kleuren in het palet zitten. Mooie kleuren voor kostuums en overhemden. Verder leuke kleuren die te gebruiken zijn als accentkleur. Ook de stijltips uit de stijlpas zijn goed toe te passen.

Copyright © 2018 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren