Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Petra

Petra organiseert  onder andere evenementen en is dus vaak in de showwereld te zien. Ondanks veel werk achter de schermen is zij natuurlijk zelf ook zichtbaar. Voor de artiesten en de medewerkers. Fijn dus om te weten hoe je het best voor de dag komt. Welke kleuren mooi bij mij passen. 

Tijdens de kleurenanalyse werd al vrij snel duidelijk dat de koele kleuren mooier stonden dan de warme.  Er wordt ook rekening gehouden met het feit of je al dan niet je haren gekleurd hebt. Het uiteindelijke resultaat is een contrasterende wintertype.

Na de analyse nog mooi opgemaakt met de make-up die bij dit kleurtype past. Daarna nog wat foto's gemaakt met make-up en de juiste kleuren.

Copyright © 2018 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren