Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Referenties

Alvast bedankt!

Heb jij profijt van de kleurenanalyse of je stijladies? 

schrijf een bericht en ik plaats het hier. 

Wow

Voor mijn verjaardag kreeg ik een super leuk cadeau van mijn man en zoon. Een kleurenanalyse met make-up advies bij Lieke van "Indruk met Lef". Dat was nog eens een gezellig cadeau. En het bleek ook gezellig te zijn. Lieke zorgde voor een warme ontvangst als echte Brabantse, waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. 

Heel nauwkeurig keken we naar de kleur van mijn ogen, haren en huid. Ik heb er veel van opgestoken en het blijkt ook nogal nauw te komen. Eerst leek het namelijk of ik een lente/zomer type was, maar uiteindelijk bleek ik toch een licht zomer type te zijn. Toch weer net anders. Ik ben heel blij met mijn persoonlijk kleurenwaaier. Dat is toch makkelijk bij het shoppen, net als de make-up die goed past bij mijn type. Kortom, het was leuk en informatief. 

Dankjewel Lieke!

 

Suzanne

Wat een leuke ochtend

Wat een leuke ochtend was dit! Op een hele fijne manier nam Lieke me mee in de wereld van kleuranalyse. 

Lieke weet op een rustige en vriendelijke manier uit te leggen hoe kleuren invloed hebben op je uitstraling. Het leuke is vooral dat je het direct zelf ervaart. Nadat Lieke mijn huids-, haar- en oogkleur had bepaald kreeg ik verschillende doeken om en direct zag ik wat deze kleuren met mij deden. 

Kleuren die ik eigenlijk zelf niet zo snel zou kiezen, ga ik nu veel eerder uit de rekken halen. En andersom. Dus weg met die zwarte shirts en welkom aan de bruine shirts. Het is trouwens een compleet pakket wat Lieke aanbiedt. Niet alleen kledingkleuren werden behandeld maar ook make-up. Door zelf met de make-up aan de slag te gaan zag ik direct verschil. Ook hier zal ik niet meer standaard naar mijn zwarte mascara grijpen maar toch ook eens blauw en bruin gaan kopen. Zo had deze ochtend toch een hoop verassingen in petto. Ik kijk nu al uit naar mijn persoonlijke kleurenpalet zodat ik volgende keer bij het shoppen goed weet wat te kopen. Dankjewel voor je tijd en uitleg Lieke! 

 

Suzan

Ja ja, dan loop je op de jaarmarkt en kom je een standje tegen met INDRUK MET LEF.

Je ziet er een bekende achterstaan en maakt even een praatje.

Oh ja, vul  nog even een briefje in kun je meedoen met de loterij roept Lieke mij nog na. Dus ik vul nog snel even een briefje in.

En ' s avonds in mijn mailbox een enthousiaste mail dat ik een kleurenanalyse gewonnen heb.

Helemaal leuk natuurlijk.

En afgelopen week was het zover.

Ik werd hartelijk ontvangen, en liet alles op mij afkomen. Samen met Lieke kijken naar je kleur huid, ogen, haar. Daar kwam de kleuranalyse uit contrasterende herfst.

Daarna aan de slag met make up. Iets wat ik niet dagelijks doe, maar het resultaat mag er dan toch wel wezen. Erg leuk om te zien dat je met subtiel gebruik van make up er toch echt wel anders uit kunt zien. Toen nog aan de slag met kleuren doeken om te kijken welke kleuren bij je passen. Erg leuk om te zien dat je dus ook echt wel ziet wat wel en niet mooi bij je past.

Lieke bedankt voor de leuke ochtend

Groetjes Suzan

Leuke ervaring.

Barbara en Ik, Joost, zijn beide flink afgevallen. Dit betekent dat we binnenkort nieuwe kleren nodig hebben. Om de juiste keuzes te kunnen maken kwam Barbara met het idee om ons door Lieke Frencken hierin te laten adviseren. Ik had even nodig om aan het idee te wennen. Niet omdat ik vond dat dat per se een vrouwending is maar meer vanuit de gedachte dat ik er altijd wel in slaag om de voor mij passende kleuren te kiezen. Dus waarom zou ik daar dan voor gaan betalen. Na wat overredingskracht van Barbara ben ik toch meegegaan.

 

In de studio bij Lieke was het leuk om te ervaren hoe zij de kleuren van onze ogen, haren, en huid analyseert  en daar vervolgens een aantal textielkleuren bij weet te combineren. Na wat foto’s gemaakt te hebben volgde voor Barbara nog een make-up sessie. Barbara heeft zich die dag voor het eerst opgemaakt. Lieke heeft Barbara laten ervaren hoe makkelijk het is en hoe je met kleine kleurnuances het verschil kunt maken.

We hebben hierna gekozen om de adviezen van Lieke te laten verwerken in een kleurenwaaier die we twee weken later opgehaald hebben.

 

Al met al, een leuke ervaring

Joost Damen en Barbara van Aarle

een leuk verjaardagscadeau!

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriendinnen een workshop "kleur en stijl" bij Lieke.

Samen hebben we bekeken welke stijl bij je past, wat je wilt uitstralen, wat voor kleding bij je figuur past en welke kleurcategorie het beste bij je past.

Lieke heeft ons professioneel bij deze zoektocht begeleid en we hebben veel van haar geleerd. 

Maar vooral hebben we met Lieke een gezellige ochtend gehad, waar ik ontzettend van genoten heb.

ps. De foto's zie je bij resultaat.

Moeder en dochter

 

Samen met mijn moeder een gezellige en informatieve ochtend gehad.

Lieke is erg enthousiast en liet ons zien wat verschillende kleuren voor je doen.

De opgedane kennis nemen we mee als we gaan shoppen.

Merel

Nell, winnares kleurenanalyse met persoonlijke palet

heel blij dat ik de kleuranalyse gewonnen en ervaren heb.

Bijzonder om te beseffen dat je bij bepaalde kleuren goed zit maar ook bij kleuren die geschikt zijn dat niet beseft. Bij het winkelen de waaier al bij de hand gehad, erg makkelijk.

Nogmaals hartelijk dank en bij deze heel fijne feestdagen en de beste wensen voor 2019

..eerst die afspraak

maken natuurlijk! Dan laat ik je zien wat het jou het mooiste staat.

Kleur of stijl, het kan allebei.

Wil je eerst beginnen met alleen kleurenanalyse? Prima.

Daarna ook nog een stijladvies en je bent helemaal klaar voor....

sollicitatie?

feest?

bruiloft?

Loes

Ondanks dat je denkt: ‘ik weet toch wel welke kleding en kleuren mij goed staan’, weet Lieke Frencken je te verrassen. Je gaat samen opnieuw kijken naar jouw figuur en wat je wilt accentueren of juist verdoezelen. Er wordt op een duidelijke manier uitleg gegeven waarom een bepaald kledingstuk jouw figuur het best uit laat komen, maar ook wat je beter niet kan doen. Dit alles in een kledingstijl die jezelf hebt gekozen en dus goed bij je past.

Daarbij is er ook nog het kleuradvies waar ik het meest naar uitkeek. Aan de hand van jouw kleur haar, ogen en huid kijkt Lieke welke kleuren jou het beste staan. Het is heel verrassend omdat je natuurlijk bepaalde kleuren verwacht, omdat je ze graag of vaak draagt, en dat er meer kleuren blijken te zijn die je veel beter staan! Ik ben erg blij met de adviezen die ik heb gekregen en ben er zeker wijzer van geworden. Je kunt hierna bijna geen (kleding)miskoop meer doen, een aanrader!’ Loes

Zita

Vandaag heb ik een kleurenanalyse laten doen bij Lieke.

Het was een spannende en geweldige ervaring.

Lieke vertelde wat de gang van zaken zou zijn, wat ik ervan kon verwachten en hoe ik door met de juiste kleuren te werken veel fout aankopen in de toekomst kan voorkomen én hoe ik er beter zou gaan uitzien. Wie wil dat nu niet!

Eerst werd er aan de hand van kleurenstalen mijn exacte kleur van haar, huid en ogen vastgesteld, alles gebeurde met de nodige uitleg. De uitslag was, dat ik een lentetype ben! Wat dat precies inhoudt, werd door Lieke uitvoerig besproken en aan de hand van de kleurendoeken verduidelijkt. Er werd me meteen duidelijk waarom ik me in bepaalde kleuren altijd ziek en somber voelde, het zijn gewoonweg mijn kleuren niet. Er zaten ook heel verrassende kleuren bij, die ik normaal niet snel zou kiezen, maar waar ik een geweldige uitstraling door kreeg. Mooi om te zien.

Nadat deze informatie wat had kunnen zinken, gingen we aan de slag voor de make-up. Uiteraard met producten in de juiste kleuren, van de basis foundation tot en met de lippenstift. Zorgvuldig stap voor stap door Lieke uitgelegd.  Het eindresultaat was een perfecte make-up en een zeer tevreden, stralende ikke.

Bedankt Lieke en veel succes met je nieuwe bedrijf, Zita

AvH

Naar aanleiding van de Feestelijke opening met Personal shop Event.

Gastvrij

Goed aangepakt

Leuk ontvangen

Duidelijke uitleg wat Indruk met LeF voor mogelijkheden heeft.

Persoonlijke hulp bij kleding uitzioeken en passen.

Christa

Afgelopen vrijdag 10 augustus ben ik bij jou geweest voor een kleurenanalyse. ik vond het heel verrassend om te horn en te zien wat mijn kleuren zijn.

Ook met jouw professioneel advies ga ik in de toekomst aan de slag.

Ik wens je heel veel succes voor de toekomst.

gr. Christa

E.J.

Goedemorgen Lieke, 

Volgens mij is de workshop goed ontvangen! Jammer dat ik er zelf niet bij kon zijn. 

Als er interese is vanuit de teams laat ik het je weten. 

Je mag ons uiteraard op de hoogte houden van nieuwe workshops.

Workshop bij Mijngemeentedichtbij

Boxtel en Sint Michielsgestel

Compliment

Een mooi compliment van een deelneemster aan de workshop bij  Gemeente Sint Michielsgestel.

Toen je je voorstelde en me een hand gaf merkte ik dat je heel open en zonder oordeel kennis maakte met mij. Iemand verwelkomen  en werkelijk contact maken zonder enige vooroordelen.

Dat is een groot compliment! Het is ook precies de bedoeling dat men dit zo ervaart.

Copyright © 2020 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren