Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Oké, je hebt gesolliciteerd, wat nu?

De sollicitatiebrief is geschreven en ja, hoera, je bent uitgenodigd voor een gesprek!

Wat nu?

Hoe kleed jij je voor een dergelijk gesprek? Heb je al gekeken of er een dresscode is bij het bedrijf waar je op gesprek gaat? Wat ga je doen met die kennis? Het is goed daar over na te denken of in ieder geval te informeren of voor de door jouw beoogde functie deze kledingeisen ook gelden.

Dresscode?

Je bent in ieder geval gewaarschuwd, dat telt voor twee! Vindt je het moeilijk om de juiste kledingkeuze te maken voor een sollicitatiegesprek? Jij hebt het juist nu nodig je eerste indruk te verbeteren zodat je meer kans maakt om echt gezien te worden, om op te vallen op een positieve manier.

Samen met Indruk met LeF je eerste indruk bij solliciteren verbeteren

Ontdek zelf hoe je op dit moment overkomt. Leer wat kleuren en modellen kleding voor je kunnen betekenen. Samen maken we een treffende eerste indruk waar. Dus je zult zelfverzekerd en op je gemak overkomen.

Een kleurenanalyse, het bepalen van jouw eigen stijl en een stijladvies, een garderobecheck. Alles komt aan bod wat jij nu nodig hebt.

Je zult met meer zelfvertrouwen en een goede styling zelf aan de slag kunnen. Je weet nu wat jou het best staat. Je kunt eenvoudiger de juiste kleding aanschaffen en goede combinaties maken met jouw bestaande kleding.

Investeren in jezelf geeft veel voldoening en kan leiden tot succes!

Neem contact op

Copyright © 2021 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren