Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Herfstgarderobe

Na een prachtige lange zomer is het nu eindelijk herfst!  Hoogste tijd om jouw herfst- en wintergarderobe op orde te brengen. Ben je al bezig met kleding bekijken, uitzoeken en ordenen?

Je kunt daar een professional voor inschakelen....

Ik weet zelf uit eraring dat het best een hele klus is. Het gaat ook niet van het ene op het andere moment.  Ik heb inmiddels geleerd hoe je dat het beste aanpakt.

Je kunt ook zelf aan de slag gaan met vragen als:

Kan dit nog?

Is het tijd voor nieuwe items in je garderobe?

Kan ik nog goede combinaties maken met de aanwezige kleding?

IMet deze tips help ik je op weg.

Tip 1

Plan een paar uur in je agenda! Haal al je kleding uit je kast en leg ze op je bed.

Tip 2

Beoordeel de kleding op

Kleur,: Geeft deze kleur mij een gezond en fris uiterlijk?

Vorm: Is dit model geschikt voor mijn figuur?

Stijl: Past deze stijl bij mijn huidige levenstijl?

Tip 3

Zorg dat je kleding draagt waar je je gelukkig in voelt en die je de juiste uitstraling geeft. Zou je hetzelfde truitje nu weer kopen? nee? Maak er dan iemand anders blij mee.

Tip 4

Doe kleding weg die je 1-2 jaar niet meer gedragen hebt of waarvan de maat niet meer goed is.  Maak er eventueel iemand anders er blij mee. Ook verkleurde of verwassen kleding haal je uit je kast. 

Tip 5

Maak combinaties en pas ze even om te bekijken of het bij elkaar past. 

Maak via de spiegel een foto van jezelf in de gekozen combinatie, zodat je 'van een afstandje' kunt zien of het klopt. Of laat iemand meekijken. Dat is èn leuker èn je krijgt een objectieve mening die jou eerlijk vertelt of het wel of niet kan. 

Garderobe planning is inderdaad een flinke klus! Maar ben je er eenmaal mee bezig dan zie je ook echt resultaat! Een opgeruimde kast, geen overbodige kleding, alles goed te vinden. Je weet wat je nog nodig hebt om die ene outfit compleet te maken.

Succes!

Copyright © 2018 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren