Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Workshop 9 en 16 maart

Op 9 en 16 maart geef ik een tweedelige workshop bij de Volksuniversiteit in Oss aan de Kruisstraat 94. Beide avonden starten om 19.30

Het maken van een eerste indruk is altijd belangrijk. Voor je werk, zakelijk bij sollicitaties.

Maak die beste eerste indruk

Doordat jij een goede authentieke eerste indruk maakt val je meer op en krijg je positieve aandacht.

Het effect van een goede eerste indruk blijkt uit meerdere onderzoeken die gedaan zijn. Kies kleding met uitstraling van status en men zal je zo inschatten. Zelfs wanneer de deelnemers aan het onderzoek gevraagd werd NIET op de kleding te letten bleef de uitslag hetzelfde. Dat toont aan dat het wel degelijk van belang is om je passend te kleden. Het beïnvloedt altijd de kijker onbewust.

Inhoud van de workshop

Ben jij ook wel eens onzeker over hoe jij gezien wordt? Bij deze cursus maak je kennis met de kracht van de eerste indruk en hoe je hier met lef zelf een positieve draai aan kan geven. Dit kun je toepassen in allerlei situaties in het dagelijks leven en ook in zakelijke situaties. Je zult je zelfverzekerd en op je gemak voelen.

In de lessen ervaar je wat de invloed van jouw eerste indruk is. Je krijgt inzicht in processen en gedachten, hoe zien anderen jou? Je maakt een moodboard van jouw (kleding)stijl en favoriete kleuren, om je uitstraling wat beter te leren controleren. Je ontdekt je persoonlijke kledingstijl (verder) en hoe je dit in verschillende situaties kunt gebruiken.

Kortom, je krijgt meer inzicht in hoe je met lef een eerste indruk achterlaat en wat de eerste indruk is die anderen van jou hebben.

Neem jij die stap?

Schrijf je dan in via deze link https://www.volksuniversiteitoss.nl/persoonlijke-ontwikkeling/persoonlijke-groei/indruk-met-lef

Dan zie ik jou dus 9 en 16 maart in Oss!

 
Copyright © 2020 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren