Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Workshops

Lijkt het je wat om een workshop bij te wonen of te plannen?

Dan is een telefoontje of mailtje een eerste stap.

workshop voorbeeld.

Tijdens een workshop maak ik je bewust wat een eerste indruk is en doet.  We gaan kijken wat jouw kledingstijl is en wat de mooiste kleuren zijn voor jou. Hoe denk je dat de ander jou ziet? Wat denkt de ander te zien of te weten. (vooroordelen en vooronderstellingen) Wat zegt dat over jou en over die ander?

Hoe raakt dat jou? Waar word je geraakt? Waar komt die pijn vandaan? Dat is een onderzoek waard.

De samenstelling van de workshop kan verschillende onderdelen bevatten, zoals  extra aandacht voor kleurenanalyse, stijladvies of coaching. Of alledrie de onderdelen.

Het gaat in ieder geval altijd over het maken van een goede eerste indruk!

De workshop is geschikt voor een zakelijke en particuliere omgeving. Het leerzame van ervaringen delen. De gezelligheid van samen dingen doen.

 
Copyright © 2019 indruk met LeF
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren